historien OM OSS
Kokken Martha og konditor Vilde starta opp delikatessebutikk, lunsjbar og konditori 17.juli 2020. Vi er mor og dotter, som lenge har snakka om at vi ville starte eige verksemd. Så kom pandemien, og vi fekk litt ekstra tid og Vilde kunne ikkje lenger jobbe i Oslo. Eit kort svangerskap, frå januar til juli, 7 mnd med planlegging, oppussing og førebuingar, og «so hoppa vi idet». Med god hjelp frå vener og familie ble MAT so klart ein realitet.
Hjå MAT so klart får du alt frå søte delikatesser til ostar og sjømat.
I disken vår finn du alltid smakfulle kaker, konfekt og sjokolade frå konditor Vilde. Du bør smake Vilde sine konfektkuler med salt karamell, sjokolademousskaka med bringebær eller den fantastiske sitronterta.
I ostedisken har vi lokale produsentar som Himmelspannet, Rueslåtten, Prestholt, Hamarsbøen, men også nasjonale produsentar som Tingvollost, Munkeby, Stavanger ysteri, Undredal, Eiker gardsysteri og Tine. Ein og anna «utlending» har vi også funne plass til.
Vi tilbyr og fersk sjømat, og mot helg fyller vi opp med ferske skalldyr. Skalldyrsuppa er blitt vår bestselger av ferdigrettar.I disken vår finn du og ferdige middagsrettar som berre er å varme opp. I hyllene våre finn du godsaker frå inn og utland.
Du finn oss i «Persgata», og adressa er Dalevegen 2.