Mor, datter og dyktige kollegaer!

VELKOMMEN TIL MAT SO KLART

Vi er Mat So Klart, et konditori, delikatessebutikk og lunsjbar på Gol. Her skaper vi matglede og tilbyr gode smaker for enhver gane. Vildes smakfulle kaker og konfekt er verdt et besøk. I ostedisken finner du et godt utvalg av lokale, nasjonale og noen langreiste godbiter. Vi tilbyr ferdige middagsrettar, laget på vårt kjøkken, lokalt kjøtt frå Rå Smak, småmat fra Makalaus Mat, sjømat frå VAAG m.m.

Vi tilbyr catering av småretter, koldtbord, tapas og varme retter. Og selvsagt baker gjerne Vilde kaker både til fest og til hverdagskosen. Hos oss kan du bestille bryllupskake, avtal gjerne prøvesmaking med Vilde.

Alt av mat, kaker og konfekt er laget hos oss, So Klart!

VILDE

Vilde er utdanna konditor ved ZBC Ringsted, Danmark og hadde læretid sin på Naustdal dampbakeri AS. Som lærling var Vilde med på sin første konkurranse, høsten 2014. NM for ung konditor, der hun fikk 1.plass. Konkurransen gav meirsmak og fra 2017 – 2019 var hun utøver på Det Norske Baker- og Konditorlandslaget. Der fikk Vilde være representere Norge ved hele tre anledningar. Nordic pastry cup i 2017 og 2019. Og VM for unge konditor i 2018, hvor hun tok en imponerande 5. plass. Årene på landslaget var spennande og lærerike. I 2020 var Vilde lagtrener for konditorene på landslaget. I 2022 var det på tide med nye konkurranser, denne gangen med Det Norske Kokkelandslaget Community Catering, som konditor/pastry chef. Under VM i Luxemburg høsten 2022 ble det en 5. plass for det norske CC laget. Revansjelysten var stor til OL i Stuttgart vinteren 2024, da oppnådde laget en imponerende 3. plass. Den beste plasseringen CC har gjort i en internasjonal konkurranse. Vilde jobbet på restaurant Vaaghals på Bar Code i Oslo før hun flytta tilbake til Gol i 2020. På Vaaghals hadde hun ansvar for alt det søte som ble servert og oppfølging av lærlingane. I dag er Vilde konditorsjef på MAT So Klart, ansvarlig for lærling og daglig drift i butikk og kafe. Dersom du ser et produkt merket med Vilde So Klart kan du være trygg på at det er laget her hos oss. 

MARTHA

Martha er utdannet kokk fra kokkelinja på Førde Husstellfag skule, og læretid på Sunnfjord hotell og Pers hotell. Hun har jobberfaring som kokk på Pers hotell, Gol helsetun, ferskvaresjef Coop Mega, kjøkkensjef på Hallingdal Folkehøgskule, bestyrer/kokk på Vesle Skaugum (Golsfjellet), faglærer på restaurant og matfag Gol vgs. Martha har ansvaret for den populære skalldyrsuppen vår, i tillegg til å lage masse annen god mat.


Bakery image
Bakery imageBakery image
Bestill kaker

Bestill kaker

fra vår prisbelønnet konditor

Bestill catering

Bestill catering

Og snacks til din anledning


Siste oppdateringer!


Skriv postnummer

{{String(formattedPostNumber).length > 0 ? place : ''}}

Ingen levering tilgjengelig i {{formattedPostNumber}}

Leveringspriser

  • {{item.type}}
    Stengt
    {{getTime(item.timeRange.start, item.timeRange.end)}}
    {{item.price}} kr
    {{getTime(item.start, item.end)}}
    {{item.price}} kr